Despre noi

Cu totii ne facem liste. In functie de context, acestea pot fi de mai multe feluri: lista de cumparaturi, lista de rezolutii, lista oamenilor care ar merita multumiri daca am castiga un premiu Oscar, lista sarcinilor de la serviciu, lista destinatiilor turistice unde trebuie sa ajungem pana la o anumita varsta, lista lucrurilor pe care trebuie sa le facem pana la varsta de 100 ani sau lista filmelor care trebuie vazute intr-un an. Oricare ar fi natura ei, parca nicio lista nu ne este atat de draga ca Booketlist!

Exact! Este vorba despre acea lista in care insiruim toate titlurile cu care ne-am intersectat, la un moment dat in viata, sau despre care am auzit vorbindu-se si pe care vrem neaparat sa le citim. Aici sunt incluse cartile pe care, de-a lungul timpului, le-am zarit pe diferite rafturi, insa din motive nestiute, nu le-am cumparat; cartile pe care le-am descoperit in timp ce citeam alte carti; cartile care ne-au fost recomandate; cartile pe care le-am vazut in bratele calatorilor din mijloacele de transport in comun; cartile memorabile scrise de marii clasici; cartile care au starnit controverse la momentul aparitiei lor; cartile care indemna la nopti albe si la becuri aprinse; cartile despre care nu vrem sa mai stie nimeni; cartile despre care vrem sa stie toata lumea si cartile care ne scot din zona de confort literar.

Stim ca mai sunt si alti iubitori de lectura care au aceleasi preocupari literare ca noi. Prin urmare, singurul lucru pe care il puteam face este acest un targ online de carte! Astfel, pentru a le inlesni cititorilor accesul la cartile pe care si le doresc, am deschis portile Booketlist.

Oare ce iubitor de lectura nu si-ar dori ca imbracat in pijamale, cu pisica alaturi, sa se plimbe printre rafturi si sa-si cumpere cartile pe care si le doreste? La un targ obisnuit de carte, o astfel de aparitie ar fi cel putin extravaganta, insa daca targul se desfasoara in mediul online, nu exista tinuta obligatorie! Poti vizita nestingherit standurile digitale, pe rafturile carora vei gasi cartile celor mai indragite edituri din Romania. Mai mult decat, vei găsi, in acelasi loc, cele mai bune titluri, la preturi accesibile! Ai ocazia sa-ti pastrezi unul dintre cele mai indragite obiceiuri, acela de a colinda in lung si in lat un targ de carte si de a descoperi comori literare!

Tu ce carti ti-ai propus sa citesti pana la varsta de 100 de ani?