Politica de returnare

Daca vrei sa returnezi unul sau mai multe produse, ai doua modalitati prin care poti face acest lucru: contracost prin curier, la punctul nostru de lucru, sau predare personala intr-unul din magazinele noastre din Bucuresti (gratuit).

Oricare ar fi motivul pentru care vrei sa faci un retur, ai la dispozitie 14 zile de la momentul in care ai primit comanda, conform art. 9 alin. 1 din OUG 34/2014. Termenul de retur poate fi prelungit pana la maximum 30 de zile calendaristice doar in cazul in care ne semnalezi ca produsul comandat prezinta defecte majore. In aceasta situatie, daca inlocuirea produsului nu este posibila, il vei putea returna si ti se va restitui valoarea comenzii, conform art. 11 din OUG 140/2021.

Contravaloarea comenzii iti va fi rambursata in cel mult 14 zile calendaristice de la data in care am intrat in posesia coletului. Iti vom returna doar banii pe produsul/produsele comandate, cheltuielile de retur prin curier vor fi suportate de catre tine.

Pentru a returna un produs comandat de pe booketlist.ro, iti recomandam sa ne contactezi telefonic la 021 308 1778 sau sa ne trimiti un email la contact@booketlist.ro si sa mentionezi in titlul e-mailului ca doresti sa faci un retur. In scurt timp, cererea ta va fi preluata de catre noi si-ti vom trimite un raspuns.

Model de formular de retragere [.doc] [.pdf]

Cartile comandate in cadrul campaniei 2+1 nu pot fi returnate individual. Returul va fi acceptat doar sub forma intregului pachet 2+1.

RETUR PRIN CURIER:
Daca doresti sa returnezi un produs prin curier rapid, te rugam sa ambalezi produsele si sa ne contactezi in unul din urmatoarele moduri pentru a inregistra solicitarea ta de retur:

  1. Telefonic la numarul: 021 308 1777.
  2. Prin email la adresa contact@booketlist.ro.

Costul pentru returnarea produsului/produselor va fi suportat de catre tine. Adresa la care poti face returul prin curier rapid este SC TARGUL CARTII SRL, Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 1G, sector 3, București.

RETUR GRATUIT IN MAGAZIN:
Daca optezi pentru returnarea produselor in magazin, te asteptam la magazinul Libmag din bulevardul I.C. Bratianu, nr. 6, Sector 3, Bucuresti. Vei primi banii pe loc, la casieria anticariatului, sau prin virament bancar, in contul mentionat de tine. Nu se vor percepe comisioane suplimentare pentru returnarea contravalorii produselor.

Te rugam sa returnezi produsul in aceeasi conditie in care l-ai primit, asigurand continutul la valoarea integrala a acestuia.

Daca ai nevoie de mai multe informatii cu privire la procesul de retur, ne poti contacta la numarul de telefon 021 308 1777 de luni pana vineri intre orele 09.00-17.00 sau ne poti scrie la adresa contact@booketlist.ro.